Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik ben verkouden en me neus zit dicht wat kan ik het best doen voor het slapen

Het irriteert me erg want dan slaap ik heel moeilijk

Weet jij het antwoord?

/2500

Een ui doormidden snijden en aan elke kant van je kussen 1 halve ui neerleggen.

Oud middeltje: ui doorsnijden en naast u bed zetten. Schijnt te helpen om de neus open te houden. Helpt het niet, het kan ook geen kwaad verder

Misschien is er een flesje neus spray in huis met xylometazoline , dat doet snel het neusslijm vlies slinken dus dan heb je weer lucht . Nee dan zout water opsnuiven met een pipet of neus in een glas zout water :( ja en of een uit open snijden en goed snuiven :( dan komt het los , zet de gesneden ui naast je bed ! Koop morgen een flesje neus spray niet langer dan een week gebruiken pas op nl vh rebound effect . Beterschap .

Neem vlak voordat je naar bed gaat een warm stoombad met een paar druppeltjes eucalyptusolie erin. Werkt gegarandeerd! Of neem een warme douche met de Eucalyptus douchegel van Kneip, de vochtige warmte heeft hetzelfde effect als stomen.

Wat ook al een stuk verlichting kan geven is iets onder je matras leggen bij je hoofdkussen zodat je hoofd en je luchtwegen hoger liggen dan de rest van je lichaam. Hierdoor kun je vaak vrijer ademen als je slaapt. (in de middeleeuwen hadden de bedsteeën precies deze reden, mensen waren toen bang in hun slaap te stikken als hun hoofd op gelijke hoogte lag met de rest van hun lichaam. Wat je onder je matras legt maakt opzich niet eens zo veel uit. Als het er maar voor zorgt dat je hoofd echt een behoorlijk stuk hoger ligt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100