Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Hoe kom je van vochtverlies af?

Ik heb altijd last van vocht verlies en ik wordt er gek van want ik moet wel elke dag ongeveer 3x een inlegkruisje gebruiken en dat is toch op en gevende moment duur

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik neem aan dat je urineverlies bedoelt. De enige die je kan helpen is de huisarts. Die kan je doorverwijzen naar iemand die je kan leren bekkenspieroefeningen te doen. En ja urineproblemen zijn voor jou genant, een dokter kijkt daar anders tegen aan

Iedere vrouw heeft last van vochtverlies. Als je bedoelt: abnormale vaginale afscheiding: In een recent onderzoek geeft 42% van de vrouwen in de leeftijd van 25 tot 65 jaar aan in het afgelopen jaar vaginale klachten te hebben gehad. Vaginale afscheidingsklachten zijn dus een veelvoorkomend ongemak. Misschien is het bij jou niet eens abnormaal, maar maak je je onnodig zorgen om normale afscheiding: die is doorzichtig, vloeibaar en witachtig. En inlegkruisjes zijn er op gemaakt dat ze wat vocht kunnen hebben. Zijn ze echt iedere keer kletsnat, dan zou ik even langs de huisarts.

Misschien dat "tena lady" een oplossing kan bieden.

voor gele vloed kan je een inlegkruisje gebruiken, als je het zo heftig hebt en je bent aan de pil kan het soms helpen een andere pil te nemen. als je urineverlies hebt kan je tena-lady bestellen via hun eigen website. je hebt er proefpakketten. soms is dat fijner dan meteen naar je huisarts gaan. Het kan ook zijn dat je niet goed uitgeplast hebt als je bij het toilet geweest bent, of dat je het te lang ophoudt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100