Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wit t-shirt met blacklight erop maakt het heel felblauw achtig. Stel dat je zweetplekken onder je arm heb, wat voor effect geeft de blacklight hierop?

Als je een wit t-shirt aan heb dan geeft dat meestal wel een mooi effect onder de blacklight bij een disco bijvoorbeeld. Maar stel nou dat je last heb van okselzweet en je shirt bij de okselgedeeltes bezweet zijn, zie je dan je hele shirt felblauw op de oksels na ofzo? Wat voor effect geeft dit? Valt dit heel erg op?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als een wit shirt nat is valt het niet echt op onder blacklights. Wat je beter ziet is bijvoorbeeld roos... Normaliter is zweet ( nieuw zweet) ook niet gelig en stinkt het niet. Pas als er bacterien bij komen ( oud zweet) dan wordt het vies en ziet het er vies uit. Dus dan zie je het wel beter. Wat je wel ziet is dat de natte plek aan de huid kleeft dus lijt het of de stof transparant is. Dan zie je de huid/ of haar erdoorheen schijnen. Hoe kwam je op die vraag? :)

De plekken onder je oksel lichten wel op, alleen lijkt het wat minder fel te zijn. Iets donkerder dus, niet veel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100