Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ben ik nu van mij hielspoor Pijnklachten af Als 4 dagen 2 keer per dag diclofenac 50 gram slik ?

Ik merk nu dat de Pijn bijna heelmaal weg is Het wordt steeds minder Om dat ik dus diclofenac slik van mijn broer 50 milligram

Weet jij het antwoord?

/2500

Dyclovinac is een sterke pijnstiller dus niet zo gek dat het over lijkt, maar het is bijzonder slecht voor je maag en de hielspoor los je er niet mee op. Met hielspoor kun je het best langs een fysiotherapeut.

Nee, als je stopt met de pijnstillers zullen de klachten weer terugkomen. Het is trouwens niet slim om medicatie te gebruiken die niet aan jou is voorgeschreven. Diclofenac kan onder meer maagklachten geven en een verhoogde bloedingsneiging. De door jou gebruikte dosering is niet voor niets alleen op recept verkrijgbaar. Ik ga er vanuit dat je al bij je huisarts bent geweest - iemand zal toch de diagnose gesteld hebben - en je doet er verstandig aan om zijn of haar adviezen op te volgen. Is er nog geen duidelijk behandelplan, ga dan terug naar je huisarts. Zonder goede behandeling kunnen dit soort klachten namelijk heel lang gaan duren. Pijnstilling kan een onderdeel zijn van de behandeling, maar lost het probleem niet op.