Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

als je vroeger hersenvliesontsteking hebt gehad kan het dan zijn dat je nu heel vaak ziek bent?

ben ongeveer 1x in de week wel een dag ziek

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

ik zou bij de huisarts een verwijs kaart naar een neuroloog vragen .in principe weten zelfs specialisten nog niet erg veel over de menselijke hersenen , als er iets niet goed is kun je er maar beter zo vroeg mogelijk bij zijn veel succes ik heb zelf een hersenbloeding gehad 8 a 9 jaar geleden en nog heb ik last van symptonen , het is en blijft een grijs gebied , en blijf hameren over de dingen waar je last van heb , want ze zijn gauw geneigd (bij mij dan ) om je medicatie te geven wat versuft maar niets oplevert , nogmaals dat is mijn ervaring , dat wil niet zeggen dat het de norm is . veel succes

Bronnen:
roonie

Nee dat is bijna niet mogenlijk,maar uitsluiten kan je zo iets niet, daarom is er maar 1 iemand die jou ongerustheid weg kan nemen en dat is je dokter, en dat zou ik ook snel vragen. Beterschap.

Zou je adviseren om naar de huisarts te gaan, want een hersenvliesontsteking kan echt heel veel rest gevolgen hebben, zoals je op onderstaande site kunt zien. Of jou klachten hiermee te maken hebben kan alleen een arts beoordelen.

Bronnen:
http://www.meningitis-stichting.nl/_ziekte...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100