Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

heb ik een lichte hersenschudding ???

ik heb hoofdpijn ben misselijk en duizelig ?
ik ben van de trap gevallen en heb mij hoofd gestoten ?
het was zo'n 3 uur geleden

Weet jij het antwoord?

/2500

Kans is aanwezig, maar wij zijn geen experts. Je kunt het beste even langs je huisarts gaan, die is daar voor opgeleid.

Een lichte hersenschudding kenmerkt zich door de volgende symptomen: hoofdpijn duizeligheid vermoeidheid verwardheid misselijkheid concentratieproblemen last van licht of geluid tijdelijk geheugenverlies Je hebt er drie van, dus de mogelijkheid bestaat. Laat je maar vlug onderzoeken door de huisarts.

Bronnen:
http://www.gezondheidsnet.nl/medisch/artik...

Kan ook zijn dat je een shock hebt... Al heb je het gevoel dat je er koel onder bent, kan het later toch gaan opspelen dat je iets potentieel erg is overkomen. Even naar de huisarts, deze doet wat testjes. Als het een hersenschudding is moet je rust hebben en dat is erg belangrijk. Anders hou je er erg lang last van!

Dit kan. Meestal krijg je deze verschijnselen dan pas drie dagen later, Je zal wel zeer hard terecht zijn gekomen. je kunt langs je huisarts gaan maar ook nog even drie dagen wachten, Hou in ieder geval rust. Doe niet teveel want die duizeligheid kan zo op komen zetten. Een hersenschudding openbaart zich in drie dagen daarna pas echt. Bij een lichte hersenschudding is dat meestal de derde dag nadat het gebeurd is. je voelt je dan echt hondsberoerd, inclusief dus inderdaad die duizeligheid en het braken. sterkte.

Van het stoten van je hoofd of vallen op je hoofd zie je altijd even sterretjes en kan het duizelen en kan je even misselijk zijn. Je kan de huisarts bellen en dit voorleggen aan de assistente die kan jou het beste vertellen wat je moet doen. 1 ding: Bij een echte hersenschudding kan je licht heel slecht verdragen dus als jij deze vraag hier stelt en het geduld hebt gehad voor het maken van deze account en dit vol hebt gehouden denk ik niet dat het een hersenschudding is. Gewoon een uurtje bedrust en een paracetamol helpt dan het beste misschien.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100