Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat betekend het als er darmslijm uit iemandS anus komt?

Ik ben al een paar weken bezig met onderzoeken,omdat mijn darmen klachten vertonen.
Paar weken geleden zat er slijm en bloed bij mijn ontlasting. Maar nu is het constant alleen slijm. Wat betekend het als er darmslijm mee komt? Ik heb nu namelijk weer erg last van me darmen.
Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een overdaad aan slijm bij de ontlasting of slijm met bloed, kan duiden op een ontsteking of op een prikkelbare darm.

Bronnen:
http://www.dokterdokter.nl/gezondheid/uite...

Ik zou even een afspraak met de dokter maken het kan namelijk van alles zijn

Als je ook nog een opgeblazen gevoel hebt en het gevoel dat je een grote boodschap moet doen en dan alleen een beetje slijm komt . En het gevoel hebt dat je een scheet moet laten en dan er alleen een beetje slijm komt . Dan heb je last van onrustige darmen . Afspraak maken bij de huisarts en die geeft je medicijnen en de klacht is na enkele dagen over .

Nou wil ik je niet onnodig bang maken, maar ik ken iemand die dit ook had, en bij haar bleek darmkanker te zijn. Zij was er op tijd bij en is inmiddels kankervrij, dus het is goed te behandelen. Wel z.s.m. een afspraak met je huisarts regelen, zou ik denken!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100