Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb sinds een half jaar (ongeveer) een gierend geluid in m'n hoofd...Het is de ene dag erger dan de ander maar altijd aanwezig. Wat kan dit zijn?

Afgelopen Januari "heel" ziek geworden, na onderzoeken(in't ziekenhuis) bleek dat er weinig energie over was en ik een veel te hoge bloeddruk had. De diagnose, Burnout en moest volledige rust houden. Heb medicijnen gekregen om de bloeddruk naar beneden te krijgen en rustgevers. De energie is grotendeels terug maar het gierende geluid werd steeds erger en is nu continu aanwezig.
Daarbij heb ik vrij geregeld een zwevend gevoel en moet me soms ergens aan vasthouden om niet te vallen. Kan dit het gevolg zijn van een burnout of iets anders?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja dat kan ,mogelijk een Ménière vaak in combi met overspan . Of er drukt iets tegen gehoor slakken huis ,of schild klier ,probleem, ga naar de kno .btr schap

Door verkeerd ademen kun je gaan hyperventilereren waardoor dit soort klachten kunnen onstaan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100