Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik voel onderin me knie (onder me knie) mijn bot en na het sporten en bij koud weer heb ik een zeurderige pijn. hoe kan dat?

ik heb na het sporten (hevig sporten)
en bij koud weer een hele zeurderige pijn in mijn knie (onder mijn knie)
ik voel daar een bot als ik er op duw en aan de andere kant van mijn andere knie niet.
als ik er op druk tintelt het.
en hij is dik.
ik ben al naar de dokter er voor geweest maar ik heb zo'n arts die niet veel doet.
en ik heb naar het hap gebeld (huisartsenpost dat is voor als er wat in het weekend is of s'avonds als je gewone arts er niet is)
maar die vroegen gewoon wat er was maar die kijken altijd naar wat je eigen arts ervan heeft gezegd en daarom hebben hun er ook niks aan gedaan en niet eens naar gekeken.
ik ben er heel bang voor dat als ik ermee blijf lopen dat ik blijvende schade oploop ofzo en daarom wil ik het heel graag weten

fijne dag verder

hello123456789

Toegevoegd na 39 seconden:
eigenlijk voel ik mijn bot een beetje uitsteken

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik weet niet wat maar ga langs de dokter of houd rust

Ga eens langs bij een andere dokter of bij een specialist. Je kunt ook foto's laten treken

Naar een andere huisarts gaan!!! Je hebt recht op een second opinion. WIj kunnen niet zien wat er is en ik ben in elk geval geen dokter.

Kan ook sprake zijn van overbelasting of blessure. Ga naar de fysiotherapeut!

osgood schlatter??? dat kun je krijgen als je onlangs nog gegroeid bent... ik weet niet hoe oud je bent.... mijn zoon heeft het aan beide knieen.....het komt door een groeispurt, je hebt last na inspanning en er zit een harde bobbel net onder je knie. het doet pijn vooral na inspanning/sport. als dit het is kan het geen kwaad en zou het over moeten gaan na dat je uitgegroeid bent, je kunt er aan geopereerd worden , als het niet over gaat of als je volwassen bent. dus andere arts even laten kijken, google osgood schlatter maar eens, en ik ben geen dokter je moet nog heel lang met je knieen dus kom voor je zelf op!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100