Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

vraagje over X thorax foto

Ik heb laatst een foto van de borstkast laten maken , nou had ik volgens mij niet helemaal goed ingeademd , stel je voor dat de foto niet helemaal goed gelukt zou zijn , zouden ze dat dan wel zeggen , want ik ben namelijk wel wat hypochondrisch/depressief , kan het zijn dat ze dan denken ach die is toch gek in zijn hoofd het zal allemaal wel goed zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Als de foto niet duidelijk genoeg was hadden ze een nieuwe gemaakt dus maak je geen zorgen.

Men laat iemand niet zo maar vertrekken, er wordt eerst gecontroleerd of de foto geslaagd is. Dus pieker er niet over!

een thorax word direct beoordeeld door een radioloog... als deze ziet dat die niet goed is had hij t direct gezegd... aan je thorax kan je niet aflezen dat je depressief bent, dus dat zal niet de reden zijn dat een arts denkt...ach laat maar... iedere mens is gelijk...ongeacht hun medische of psychische situatie...

Als een röntgenfoto niet goed gelukt is wordt hij overgedaan. Zo simpel is dat. Of je al dan niet volledig hebt ingeademd zal niet zo gek veel uitmaken. Als je verkouden bent lukt dat ook al niet perfect. Mocht je je echt zorgen maken dan moet je dat bespreken met de arts die de foto heeft aangevraagd. Dat is de eerstaangewezen persoon om de resultaten van die foto te beoordelen aan de hand van jouw klachten.

Zo'n foto wordt direct beoordeeld. Ze maken vaak meerdere foto's. Je hebt dus diep genoeg ingeademd, want anders hadden ze hem wel over laten doen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100