Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Ik heb de laatste tijd erg veel jeuk aan mijn benen,armen en zelfs tot aan mijn oren. Hoe kan dit komen en wat kan ik eraan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je toevallig een nieuwe shampoo, douchecrème, bodylotion of wasmiddel? Misschien ben je daar een beetje allergisch voor. Probeer eens er achter te komen of er zoiets veranderd is, ga terug naar het oude product en kijk of de klachten verminderen. Toegevoegd na 2 minuten: Het is de laatste tijd ook wat warmer geweest. Je kunt ook kriebels krijgen als je hebt gezweet.

hallo,ik heb al een tijd lang dezelfde klachten.ben in een half jaar 3x bij een dermatoloog geweest,en heb verschillende smeerseltje`s gekregen.ze kunnen niet vinden wat het is omdat er niets te zien is aan de huid.het kan nervositeit zijn.het kan een vorm van hooikoorts zijn.het kan overgevoeligheid voor bepaalde voedsel zijn. het enigste wat een beetje helpt is koelzalf.een zalfje met mint.sterkte ermee.

Tja dat kan van alles zijn. Nieuw wasmiddel? gebruik je veel zeep met douchen? Of is het iets met andere voeding? Kortom wij kunnen hier geen diagnose geven. Maak een afspraak met je huisarts, die kan een goede diagnose stellen. Succes!!

Het zou ook zonneallergie kunnen zijn

Kan een allergische reactie zijn, door de warmte, eczeem. Maar in de gaten houden en anders naar de HA voor hydrocortysol oid. Niet gaan krabben maar de tijd geven om te helen. Ik weet het, het is moeilijk, maar anders kom je er niet af!

Wat je eraan kan doen is naar de dokter gaan. aangezien deze er hoogstwaarschijnlijk meer verstand van heeft dan de mensen hier op de site die geen idee hebben van hoe je je precies voelt etc etc. een dokter kan kijken vragen stellen en indien deze het niet weet je door sturen naar een specialist die je misschien wel weer kan helpen. echter kunnen we op deze site je geen informatie geven over wat nou echt je probleem kan zijn en wat je er dus zelf aan zou kunnen doen behalve naar een dokter gaan! Succes.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100