Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Mijn duim is na een half jaar nog steeds dik. Hoe kan dat? (lees beschrijving)

Rond kerst heeft een jongen heel hard tegen mijn duim aan getrapt. Nu is het stuk onder mijn duim nog steeds dik. Als het een kneuzing was dan kan het toch zijn dat verdikkingen heel lang blijven? Of verdwijnt dit niet meer?

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik zou als ik jou was gewoon er mee naar de huisarts gaan als ik jou was. Wij kunnen niet zien hoe erg het is. Maar als het na kerst niet is veranderd betekend dat weinig goeds. Dus hup naar de huisarts

Ben je na verloop van korte tijd niet naar de huisarts geweest dan? Zo niet, dan raad ik je dat zeker aan te doen. Niemand hier op GV kan jouw duim beoordelen, alleen je huisarts of een specialist.

Normaal zou een verstuiking of kneuzing na een half jaar moeten genezen zijn. Ben je na die trap tegen je duim naar een arts geweest? En is er toen een röntgenfoto genomen? Als dat niet gebeurd is moet je nu naar de huisarts, want die zwelling is niet normaal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100