Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

ik ben gevallen van de trap en heb nu last van mijn stuitje. Hoe kan ik ervoor zorgen dat het niet zo veel pijn gaat doen met een lange autorit?

Ik ga op vakantie en moet lang in de auto zitten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Op een opgeblazen zwemband (grote ring) gaan zitten.

je kunt op een kinderzwembandje gaan zitten, of een zacht kussen, laat wel de huisarts er even naar kijken, want op vakantie met een pijnlijk stuitje is geen pretje, neem ook pijnstillers mee.

Bij de ANWB heb je speciale kussentjes hiervoor. Ik heb er één aangeschaf voor mijn man en het werkte prima! De kosten vallen ook reuze mee, zo rond de € 5,00 . Verder zou ik als ik jou was ook nog wat pijnstillers meenemen. Succes, en een hele fijne vakantie.

een traagschuimkussen zou je heel goed kunnen helpen. fijne vakantie!

aj,dat heb ik 18 jaar geleden ook meegemaakt,en gingen ook redelijk snel daarna met vakantie en moest in het vliegtuig op de te harde stoel zitten,was niet prettig zacht uitgedrukt. heb nu nog steeds pijn met zitten op een harde ondergrond. Enigste wat je kan doen is een kinder opblaas zwembandje kopen en dat niet te hard opblazen,zo komt er het minste druk op je stuitje. de huisarts kan er niet veel mee,enigste is pijnstillers geven.Sterkte en fijne vakantie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100