Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat is er aan de hand, als je onder je ribben, (bij je maag) als jongen, al de hele dag pijn hebt, en plotseling begint te huilen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Is het vanwege stress? Daar kan je flink onder lijden. Letterlijk zelfs. Plotseling huilen is een teken van uit balans zijn. Om welke reden dan ook. Bij jou pijn, heel moe zijn, op je tenen lopen, angst misschien. Weet je, je voelt je gewoon rottig. Niet langer mee doorlopen. Bespreek het morgen met je ouders of met een mentor. En anders met de huisarts. Hey, het beste ermee!

Valt zo niet te zeggen wat de pijn veroorzaakt, kan maagpijn zijn, spierkramp, je middenrif, milt of lever, volstrekt onschuldig of iets dat behandeld moet worden. Van aanhoudende pijn kun je wel erg moe en dus ook huilerig worden. Als het morgen nog pijn doet, bel dan de huisarts, die kan kijken wat er aan de hand is, en je verder helpen.

Ik zou als ik jou was, morgen even naar de dokter gaan, het lijkt er op dat je flink van slag bent, je ergens grote zorgen over maakt, zit je nog op school? En gaat dat goed?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100