Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Heelt een breukje in de nek altijd?

Ik heb 4 jaar geleden bij een ongeluk een breukje in mijn nek gekregen. Het waren kleine botsplinters die van de wervels zijn losgebroken. De arts van de seh heeft mij destijds gezegd dat dit niet gevaarlijk is. Ik heb echter nog steeds nekklachten en 1 wervel steekt uit wat pijnlijk drukkend voelt. Is het mogelijk dat ik toch blijvend letsel heb opgelopen? Moet ik mijn klachten serieus nemen en mijn huisarts raadplegen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je moet niets maar als ik jou was zou ik er zeker naar laten kijken. Nekklachten zijn uitermate vermoeiend waardoor ze een negatieve invloed hebben op je functioneren. Ook als er niets aan de oorzaken te doen is valt er vaak veel te doen om pijn te verlichten.

Uhm, botsplinters afgebroken, uitstekende wervel en pijn... voor mij schreeuwt dit "naar de huisarts en vlug een beetje!!!". Loop hier beslist niet nog langer mee door en laat er nog even naar kijken. Ik ben geen arts maar naar mijn idee zijn botsplinters geen goed teken en een uitstekende wervel die hoogstwaarschijnlijk dus zenuwen afklemt is meer dan vervelend. Geen paniek, maar ga wel even langs de huisarts!!!

Met zo'n voorgeschiedenis en blijvende klachten moet je zeker naar een arts. Ze moeten er gewoon even goed naar kijken om te bepalen waar je klachten vandaan komen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100