wij kopen altijd de goedkopere tandpasta,s baby,kind en volwassen, zijn die nou echt zoveel slechter dan de duurdere ,bekende merken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je je tandpasta gebruikt om de bijwerkingen, b.v. als je Zendium of Parodontax gebruikt omdat je eigen speeksel te weinig enzymen heeft en je dan minder aften krijgt, DAN wel. Maar in alle andere gevallen is een gewone tandpasta van het antimerk net zo goed als een dure merktandpasta.

Nee, die zijn niet slechter. Je betaalt alleen niet mee aan de marketingcampagnes. (Extra wit! Goed voor het tandvlees! Enz.)

Nee. Het belangrijkste ingrediënt is verrassend genoeg je eigen speeksel. Probeer alle oppervlakken goed te raken, niet te hard te duwen en poets minstens 2 minuten en dan maakt het merk niet veel uit.

Nee. Ik vroeg het mezelf ooit ook af, en toen ik naar de mondhygiënist moest heb ik het gevraagd. De werkzame stof is fluoride, en het is Europees vastgelegd hoeveel fluoride tandpasta moet bevatten. dus ook de goedkope merken bevatten genoeg fluoride

Bronnen:
de mondhygienist

nee hoor,het is net als met een dure of goedkope cremes,je betaalt meestal het merk,dat is bijv met een dure rimpelcreme ook,het zit gewoon in de genen.

Nee Alleen merk ik persoonlijk dat ik erg gevoelig tandvlees heb en dat erger is als ik wat goedkopere gebruik

Ik denk het zelf van niet. Het gaat er om dat je goed poetst en hoe jou tanden op die tandpasta reageren.Volgens mij is dat net zo met alle andere producten.Shampoo bijvoorbeeld.Mijn dochter van 16 die gebruikte een goedkoper goedkoper merk als ik...maar zou ik dat merk gebruiken dan zouden mijn haren vet blijven (voor mijn gevoel),andersom is dit net zo.Het is maar net hoe je haar op een bepaalde shampoo reageert want elk haar is anders.Ik kan me voorstellen dat het met tandpasta ook zo is.Zelf gebruik ik een geltandpasta omdat ik last heb van gevoellig tandvlees.Ook deze tandpasta heb je in het goedkopere merk en duurder.Het is maar net wat je ervoor uitgeven wil of kan denk ik.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100