Doet een beugel eruit halen pijn??

Mijn beugel gaat er bijna uit , mijn vraag is doet dat pijn ? Ik maak me vooral zorgen over de ringetjes om mijn kiezen ! En hoe halen ze hem er uit ?? En wat gebeurt er dan erna ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee het doet totaal geen pijn, bij mij smeerde ze geloof ik iets om me slotjes en en ringentjes van mijn beugel heen en met een tangetje konden ze het er in een keer afhalen. Toegevoegd na 1 minuut: en om mijn ringentjes heen, bedoel ik. Overigens voelt het daarna wel even raar aan omdat de druk er van de beugel af is. Maar ik kan me niet herinneren dat ik hier nalast van het gehad.

Nee, daar voel je zelfs bijna niets van. Bij het eruit halen van een vaste beugel verbuigt de behandelaar met een speciale tang de metalen plaatjes die op de tanden zitten een klein beetje. De lijm laat dan meteen los. Meestal is een vaste beugel eruit voor je er erg in hebt. De meeste tijd gaat zitten in het schoonmaken van de tanden en kiezen.

Bronnen:
http://orthodontiepraktijkschiedam.nl/6_ve...

je beugel zit op je tanden gelijmd. er word een middel opgesmeerd dat de lijm oplost, dan kunnen ze hem er zo uitpakken. als hij eruit is worden je tanden even gepolijst, en gewit, zodat je de afdruk van de beugel niet meer ziet. dat is het eigenlijk, helemaal pijnloos

Nee het voelt juist heel goed toen mijn beugel eruit ging voelde ik dat mijn tanden weer los waren want eerst was die beugel strak

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100