Is dit normaal ?

Als ik eet, voel ik alle kaakspieren bewegen. Ze maken er een boel van. Op het einde van de maaltijd, ben ik moe van het kauwen, en dan is het precies of mijn kaken verkeerd staan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Hier moet je even mee naar je huisarts en/of tandarts.

Is niet normaal, je moet langs de dokter gaan. Bij karate heb ik ooit een klap op me kaak gehad.En als je dan kauwt voel je bij je oor in de buurt telkens spanning. Heb je zoiets?

Zoals ik bij je vorige vraag ook al zei: je moet even langs de dokter gaan. Dan kan hij kijken wat er met je kaken aan de hand is. Wij zijn natuurlijk ook geen doktoren. En bovendien kunnen wij zo op afstand niet precies zien wat er aan de hand is. Mijn advies: bel morgen je huisarts.

Ik heb hier zelf ook last van, door een ongeval ben ik mn kiezen kwijt en staat mijn kaak tijdens het kauwen nu anders dan voorheen... (ik eet vaak zonder mn prothesekiezen) Soms moet ik bij eten even pauzeren met kauwen omdat mn kaken letterlijk moe worden. Bij jou is dit probleem er natuurlijk niet (nav jouw verhaal) dus sluit ik me aan bij de rest en zou ik even een afspraak maken bij de huisarts...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100