Heeft de kredietcrisis er iets mee te maken, dat er een aanslag op de koninklijke familie is gepleegd?

Volgens de media heeft de kredietcrisis ermee te maken.

Weet jij het antwoord?

/2500

Lekker makkelijk: Ik ben ontslagen, heb geen huis meer... Oh laat ik dan de bus van het koninklijk huis maar proberen aan te vallen. Mochten ze me grijpen, kan ik het altijd nog gooien op bovenstaande feiten, de Nederlandse rechtspraak kennende kom ik er dan ongetwijfeld makkelijk af... Persoonlijk denk ik dat er gewoon een draadje behoorlijk los heeft gezeten bij de man.

Met de informatie die we nu hebben, is hier geen zinnig woord over te zeggen. Het is niet alsof de dader een briefje bij zich had waarop stond "ik doe dit wegens de kredietcrisis", en voor zover ik begrijp is hij ook niet echt in een toestand waarin hij verhoord kan worden. Het is dus weer eens het oude verhaal: de media zeggen zoveel, en je moet niet alles geloven wat je leest/hoort.

Zo kun je alles relateren en altijd een simplistisch oorzakelijk verband vinden tussen, zeg maar het koningshuis en de aardbeving in Italië. (even absurd)

Nee, dat vind ik een beetje ver gezocht. Misschien indirect, maar vooralsnog zijn er aanwijzingen dat het om iemand gaat die door het lint is gegaan. Maar dit kun je natuurlijk niet met 100% zekerheid zeggen, aangezien het onderzoek in volle gang is.

deze meneer mocht zij kinderen niet zien, hij zou een dwaze vader zijn ofzo. hij had een brief gekregen waarin stond dat hij in naam der koningin zijn kinderen niet meer mag zien.. dat zou zijn motief zijn geweest om de koningin aan te vallen. gr

Media, media, media. Dit is nu typisch weer een geval van hoe wij Nederlanders meteen beginnen te speculeren en alle kanten opslaan. Uiteindelijk komt er wellicht duidelijkheid over de motivatie van de dader. Tot die tijd hou ik me graag afzijdig van alle speculaties. Mensen doen helaas allerlei idiote en onvoorstelbare dingen, dagelijks en over de hele wereld. Speculeren over hoe en waarom, daar doe ik persoonlijk niet aan mee. We zullen er m.i. nooit helemaal achter komen welke redenen hieraan ten grondslag liggen.

Nee wat C4th al zegt. Ik denk dat er iets anders mee te maken heeft. Er werd toch ook gesproken over zijn kinderen die hij niet meer mag zien ? Dit hoorde ik ergens. Maar nu hoor je over die kinderen niks meer. Waar zijn die gebleven ? Dit over zijn kinderen is nog geen reden om een aanslag te plegen. Eigenlijk was dit een zelfmoordpoging.. Toch ?

Misschien heeft het er mee te maken, maar het mag nooit een excuus zijn. Om zeker te weten of het ermee te maken heeft, moeten we het motief van de dader weten. Dat gaat niet meer lukken...

Hierbij past een stukje uit een lyric van een lied van John Legend: Everybody knows but nobody really knows. Iedereen denkt te weten wat er is, maar uiteindelijk is niets te bewijzen, simpelweg omdat degene die het kon bewijzen overleden is. De media bedenkt verhaaltjes, of hoort dingen en veranderd het verhaal zodanig dat het heel anders is dan het oorspronkelijke verhaal. En wie is dan de zogenaamde 'bron'? Misschien is het hele geldverhaal wel onzin. Who knows?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100