Mag ik in een ander land verblijven om daar te gaan werken ? Zoniet wat is daar dan voor nodig?

Weet jij het antwoord?

/2500

Je mag in het algemeen 3 maanden in een land verblijven zonder visum, dit is bijvoorbeeld voor familiebezoek. Als je in een land wil werken moet je een werkvisum aanvragen deze is een jaar geldig.

Als je EU staatsburger bent, mag je in principie in elk EU land vrij wonen en werken. Dit geldt zeker wanneer je als Nederlander in Belgie wil werken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100