Wat is een E2 Visa? Soort visum?

Weet jij het antwoord?

/2500

"Bij een E1 of E2 visumaanvraag moet worden aangetoond dat zowel het bedrijf als de medewerker de nationaliteit heeft van het land dat het handelsverdrag heeft afgesloten. De nationaliteit van het bedrijf wordt bepaald op grond van de nationaliteit van de personen die minstens 50% van het bedrijf bezitten, ongeacht de plaats van oprichting. Andere voorwaarden voor het E-visum zijn: E-2 visum (Investering) Er moet sprake zijn van een actuele en actieve investering in het bedrijf in de VS. De investeerder moet hiermee een meerderheidsaandeel verkrijgen in het Amerikaanse bedrijf. Er moet sprake zijn van een substantiële, niet marginale investering in de onderneming in de VS. Dit betekent veelal dat er ook werkgelegenheid moet worden gecreëerd. De medewerker voor wie het visum wordt aangevraagd moet een sleutelpositie innemen in de onderneming." Bron en meer: http://www.visaversa.com/nl/32/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100