Kan je tijdens het volgen van een cursus, bij tegenvallend resultaat je geld terug krijgen?

Ik volg een cursus aan een hoge school, het gaat om een fulltime cursus van veel geld, 1700 euro, Ik vind het niveau erg laag, en ik leer niks.. Nu had ik daar een docent/mentor over gemaild en dat sommige cursisten dit ook vonden, vervolgens heeft zij deze email doorgestuurd en ik ben er echt super boos over geworden. Nu wilde zij met mij hier over praten en zei ze dat ze me van alle projecten afhaald. Nu heb ik dus niks te doen tot juni, en leer ik dus niks en wil dus stoppen met betalen van de cursus, maar kan dit? ik heb geen contract onderteken. en als ik gewoon betaal heb ik dan recht op een certificaat?

Toegevoegd na 7 minuten:
Voor de cursus is er geen examen.. het is aan een hoge kunst academie. dus ik hoef niet voor t certificaat een examen af te leggen

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Vaak kun je vlak nadat de cursus gestart is nog wel een deel van de bedrag terugkrijgen of tot een vergelijk komen. Indien je er niet uitkomt moet je kijken of er een klachtenregeling op de onderwijsinstelling is en je tot die commissie richten. Uiteraard kun je de statuten van de onderwijsinstelling onder de loep houden. Als je met meerdere personen bent, groepeer je dan en treedt als een man naar buiten. Succes!

Je zult hele sterke argumenten moeten hebben wil je geld terug krijgen. Je gaat gewoon een overeenkomst aan. Dus je zult moeten betalen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100