kan een wat ouder kind er last van hebben, wanneer zijn ouders een heel gedetailleerde telefoonrekening ontvangen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een wat ouder kind kan er inderdaad last van hebben, maar dit hoeft trouwens niet. Als de ouders niet continu vragen van wie welk telefoonnummer is, dan neem ik aan dat het geen probleem is. Het ligt toch echt aan de ouders, hoe zij zijn.

Als je bedoelt dat op die rekening telefoonnummers staan, waarvan je liever niet wil dat de ouders die te zien krijgen, dan kan het wat ouder kind er inderdaad last mee krijgen. Namelijk vervelende vragen van de ouders.

De telefoonrekening van mijn ouders was ook wel eens heel erg hoog, en toen was ik al 18. Ik belde dus ook heel vaak met mijn vriendin, die ook mijn buurmeisje was. En tja, daar kreeg ik wel last mee. Want zij waren van mening dat we elkaar ook konden opzoeken of gewoon in de tuin konden praten. Om jouw vraag te beantwoorden: Ja daar kun je last van hebben. En zolang jij thuis woont, en je ouders betalen de rekening, hebben ze daar alle recht toe.

Ja, maar je vader misschien ook, als er opvallend veel 0906 nummers opstaan heeft hij. Me dunkt, ook iets uit te leggen. Lijkt mij goed moment om eens met je 'bezorgde' ouders te praten over begrippen als 'privacy' en 'mobiele tekefoon'.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100