ik heb hier een zak met veel kleingeld, waar kan ik deze het beste inruilen tegen briefgeld? (ong. 30 euro)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

zoek een kleinere winkel op, die hebben vaak daar behoefte aan, omdat ze moeten betalen bij de bank om wisselgeld voor de kassa te halen. Zoek wel een rustig moment uit, dat er niet veel mensen zijn, zodat je samen in alle rust je muntjes uit kunt leggen.

Dat willen ze meestal wel bij een avondwinkel ofzo doe ik ook wel eens

Gewoon bij een willekeurige winkel die zijn er altijd blij mee.

Je kunt naar de bank gaan en daar staat meestal een kleingeld automaat je kunt alles er in gooien en dan komt het vanzelf op je rekening te staan en dan kun je het pinnen. Ook kun je naar een winkel gaan want vaak komen ze kleingeld te kort en dan tellen ze het na en krijg je daarvoor briefjes geld .

Bij mijn bank -ING hier in mijn woonplaats- staat een apparaat om zowel papiergeld als kleingeld te storten ...maar dan uiteraard op mijn eigen rekening. Volgens mij zijn er ook (andere) banken,waar men hetzelfde kan doen. Desnoods vraagt U dat bij welke bank dan ook en zegt dat een (klein)kind het heeft gespaard en daar nu papier geld voor wil. Groet:Zoekertje

de snackbar!!! en inderdaad vraag eerst of het gelegen komt. dat voorkomt de nodige irritaties tussen u en het personeel.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100