Hoe zit het met de inboedelverz. van Polisdirect? Ik heb mijn laptop laten vallen en het gaat mij €200 kosten, zal ik het melden bij de inboedel?

Eigenlijk is mijn vraag of het wel wordt vergoedt, zoja gaat premie omhoog? Alvast bedankt.

Weet jij het antwoord?

/2500

of het vergoedt wordt ligt aan e voorwaarden. In dit geval zou ik gewoon contact opnemen met de maatschappij, en op basis van wat zij zeggen, beslissen Misschien valt er niets te beslissen, en wordt hij gewoon niet vergoedt. Maar dat de premie omhoog zal gaan lijkt me vreemd Gewon bellen, nee heb je, ja kun je krijgen

Heb de polisvoorwaarden gelezen. Volgens mij is de schade alleen gedekt als je deze verzekering hebt afgesloten met all risk dekking. Dan is ook schade gedekt als gevolg van plotselinge en onvoorziene gebeurtenissen die op een verzekerde zaak inwerken. Overigens met een eigen risico. Schade is echter niet gedekt in geval van opzet of roekeloosheid. Als schade vergoed wordt gaat de premie niet omhoog. Een inboedelverzekering is geen autoverzekering met no claimkorting en bonus malus ladders. Toegevoegd na 7 minuten: Standaard bij een inboedelverzekering is dekking voor schade als gevolg van brand, blikseminslag, water, rook of doordat de inboedel schade opliep als gevolg van inbraak.

Of deze schade verzekerd is, is afhankelijk van de gekozen dekking. U kunt het best de schade melden op onze schadeafdeling (024-3665633). Zij kunnen u informeren of de schade verzekerd is en of er een eigen risico geldt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100