Welke standpunten voeren de republikeinen in Amerika aan om tegen zorgverzekering te zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat de zorgverzekering geen verplichting mag zijn volgens hun mag er geen verplichting bestaan om te betalen en dus mee te doen.

Zij zijn tegen verplicht een zorg verzekering afsluiten. Republikeinen zijn voor ZO MIN MOGELIJK bemoeienis van de overheid in hun leven, zij vinden dat de overheid zich nu dus bemoeit met hun leven, omdat ze verplicht iets moeten nemen van ze, wat ook nog geld kost.

Gedwongen winkelnering als het ware. Je wordt door de overheid gedwongen iets verplicht te kopen, namelijk de verzekering. Gemakshalve vermelden ze niet dat in Obamacare ook een groot aantal maatregelen zitten die patiënten beschermen. Zo worden veel uitsluitingsclausules verboden zodat patiënten met een chronische ziekte zich wel kunnen verzekeren, waar ze dat zonder deze wetgeving niet konden.

Ze hebben vrijheid hoog in het vaandel staan en willen dus niet dat de overheid zich te veel met de burgers bemoeit. De overheid mag burgers niet dwingen om iets te kopen. Zie ook onderstaande link.

Ze zeggen dat als je de zwakkere in de maatschappij helpt ze lui worden. Ook beweren ze dat het zal leiden tot communisme (of ze dat ook echt denken of dat het meer angstzaaien is weet ik niet).

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100