Is het verstandig om nu in te stappen met de Gulden?

Een aantal vrienden van me hebben in Guldens geinvesteerd en hebben er al veel aan verdiend. Kun je momenteel zoveel verdienen hieraan dan? En is het nu dan ook een goed moment om te investeren? Tips?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit gaat over de e-Gulden, die niets met de oude gulden te maken heeft maar inderdaad iets Bitcoinachtigs is. Het is een gokspel, of een vorm van speculeren met een zeer risicovol product ; je kunt gigantisch geluk hebben, maar het kan ook faliekant verkeerd gaan. Doe het daarom alleen met geld dat je ECHT kunt missen, niet met geld dat je wellicht voor iets anders nodig hebt en al helemaal niet met geleend geld. En hoe vroeger je instapt , hoe beter. Zie het gewoon als een gokspelletje. Zolang je wint speel je verder, en zodra je verliest ga je nog erger gokken tot er niks meer over is. Zo werkt het 99 % van de tijd. Als je bij die ene % kan blijven die wel tijdig uitstapt, ben je spekkoper. Ik kan het zo op de site niet zien, maar als er iets piramidespel-achtigs in zit, kan het goed zijn dat je al te laat bent. En voor zover je dat nog niet wist : als iets te mooi klinkt om waar te zijn , is het meestal niet waar.

De Gulden, Gulden.com, is iets waar een idee achter zit, een nieuwe betaalmethode voor iedereen en van iedereen. Er is geen bank, geen orgaan die je verteld wat te doen en hoe te doen. Denken dat je er rijk van wordt, dat is denken dat je rijk word van lucht. Ja mensen die in 2014 het inzicht hadden te investeren hebben nu winst. Die mensen zijn echter ingestapt omdat ze in het idee geloven. Begin december 2016 heeft gulden punt com hun nieuwe wallet uitgebracht. Deze wallet is lichtjaren verder dan de andere altcoins, inclusief bitcoin. Het idee is immers anders. De Gulden is er voor iedereen! Kopen kan al op diverse plekken zoals in de Gulden app of op guldentrader.com. Is er een risico? Die is er zeker, de koers is nog heel wispelturig. Dat komt doordat de Gulden nog jong is. Het kan zijn dat 100 euro morgen nog maar 80 waard is of stijgt naar 120. Bij elke altcoin, dus ook de Gulden is het aan te raden je goed in te lezen. Om te kijken wie er achter zitten. Gelukkig is dit transparant bij de Gulden. Kijk maar eens op gulden.com Ik ben in ieder geval overstag, ook ik geloof in het idee van een virtuele munt voor iedereen, van iedereen.

Hebt blijft gokken en is niet voorspelbaar. Wil het wel mooier maken, maar helaas :)

Bronnen:
http://forum.cryptocurrencyclub.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100