Hoe kun je 1000 Euro laten 'groeien' op een snelle manier?

Deze vraag n.a.v. mijn vorige vraag. Hiermee de vorige vraag 'uitvergroot' en het bedrag van 127.000 Euro gefragmenteerd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je in jouw familie of vriendenkring een goede handelaar hebt of een marktkoopman/vrouw en jij investeert jouw 1000 euro in zijn/haar handel dan zou je in een week tijd ongeveer 250 euro kunnen verdienen. Dus zondag 1000 euro geven, en zaterdag 1250 euro krijgen! Het is mogelijk! Maar niets is zeker in het leven totdat je het in je handen hebt! Je zou een partij kunnen kopen via marktplaats of op een markt en dit weer door kunnen verkopen met winst. Partij handel is vaak een verzadigde markt dus wees alert! 1000 paar handschoenen raak je niet kwijt in de zomer, en opslag bederft je inkomsten! Laat je niet gek maken en sla je slag als je zeker bent van je zaak!

Iets Kopen van 1000€ en voor 1100 verkopen en dan zo verder.

Er een paperclip bij vragen en die steeds ruilen voor iets groters. Zo kan je uiteindelijk een huis ruilen.

Aandelen op tijd kopen en verkopen

Ik denk dat je als eerst naar je situatie moet kijken. Wellicht is het deels aflossen van de hypotheek een goed idee. En/Of Het geld laten wegzetten op een spaarrekening en deposito's van 3 maanden tot 12 maanden zal in ieder geval meer opbrengen dan de inflatie. En adere vragen die belangrijk zijn, wil je risico"'s nemen? Hoe oud ben je? Is het geld over? Gezinsituatie? Toekomstplannen? Voor iedereen is 127000 euro anders te besteden.

Beleggen in goud. Geld wordt minder waard met alle crisissen her en der. De goudprijs blijft stijgen, en is nu erg hoog. Dat gegeven kan je niet ontgaan zijn. De goudprijs is nu erg hoog. Bericht 19-08-2011 Beursnieuws De goudprijs is vrijdagochtend verder gestegen tot 1.850 dollar (1.290 euro) per troy ounce (31,1 gram). De prijs van het edelmetaal steeg in de ochtendhandel met 1 procent dankzij beleggers die minder waardevaste aandelen de rug toekeren. Dit antwoord geld overigens ook voor je topic van 127.000 euro

Naar het casino gaan en je voornemen het 1x in te zetten. Nadeel echter kan ook zijn dat je het wellicht kwijt ben. ......Maar het kan !

Ff wachten tot steve jobs aftreed. Dan dalen de aandelen koop je ze snel. Mensen komen erachter dat zijn vervanger het goed doet en de aandelen stijgen weer ;)

Voor 1000 euro aandelen ING kopen. Dan heb je na ongeveer 4 jaar meer dan 400% winst.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100