wie kan mij helpen met het invullen van mijn belastingaangifte over 2009?

Het was maar een stom bijbaantje, heb er bijzonder weinig mee verdient, ik was nog maar 17 jaar en toch wil ik deze aangifte nog even invullen.

Ik heb het online aangifte programma van de belastingdienst gedownload alleen ik kom er zelf niet uit met de jaaropgave die ik heb.

Kan iemand mij vertellen wat ik bij arbeidskorting, loonheffing en loon moet invullen.

De volgende gegevens staan op mij jaaropgave

Loon loonbelasting/volksverzekeringen : 831
Ingehouden loonbelasting/premie volksverzekeringen (Loonheffing) : 0
Verrekende arbeidskorting : 16
Loon Zorgverzekeringswet : 778
Ingehouden bijdrage Zorgverzekeringswet : 54
Levensloopverlofkorting : 0
WAO verzekerd : JA
Code premie volksverzekeringen : 0

Loonheffingskorting:
met ingang van Code
20-07-2009 1 Wel korting

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Arbeidskorting is dus 16 Loonheffing is 0 Loon is 831

Als de loonheffing 0 is op de jaaropgave is er geen belasting ingehouden op je loon. Je kunt het in ieder geval even berekenen met het programma of het wat oplevert. Bij arbeidskorting vul je in: 16 Loonheffing: 0 Loon: 831 Daarna akkoord en bij Zorgverzekeringswet vul je in bij Loon Zorgverzekeringswet: 778 Het programma leidt je verder wel door alle vragen en weet je het niet klik dan ook op het gele vraagteken voor de aankruis vakjes, daar staat aanvullende informatie.

Op de primaire vraag kan ik antwoorden:"Ik kan je helpen bij het invullen van je aangifte 2009". Ik doe het echter niet omdat het nutteloos werk is. Je hebt namelijk nergens recht op. Je hebt een baantje gehad, waarbij je hebt gevraagd om de loonheffingskorting toe te passen. Dat is gebeurd over 831 bruto loon, waarbij de betreffende tabel geen loonheffing aanwees. Er is dus niets ingehouden. De algehele heffingsvrije som voor 2009 is € 2007. Je hebt dus niet geheel van de vrijstelling kunnen genieten. Toch krijg je daar niets over terug, omdat je in 2009 geen fiscale partner had die wel voldoende inkomen genoot en profijt trok van de heffingsvrije som.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100