zitten er calorieen in fruit?

Weet jij het antwoord?

/2500

jazeker, in de ene soort meer dan in de andere check het op de volgende site: http://www.caloriechecker.nl Toegevoegd na 11 minuten: je kunt bijvoorbeeld (qua calorieen) beter een sinaasappel nemen (35 calorieen) dan een banaan (150 calorieen) Een banaan blijft natuurlijk altijd een betere keuze naast een reep chocola bijvoorbeeld.

Jazeker, fruit zit vol met suikers en zetmeel, alles wat klekker veel energuie oplevert. Fruit wordt als gezond alternatief gezien voor veel andere snacks omdat het meeste zeer vet-arm is (vergis je echter niet: Niet alle fruit is vetarm)

minder als in dingen zoals snoep enzo, maar ja daar zitten ook caloriën in

ja maar niet zo veel

Ja, veel en steeds meer. Het eten van een appel was vroeger gezond, maar nu niet meer, omdat de appel zo is doorgekweekt, dat het suikergehalte als een gek omhoog is geschoten. Vinden mensen lekker.

In fruit zitten gemiddeld zelfs zoveel calorieën dat het af te raden is om meer dan één portie per dag te eten als je flink wilt afvallen. Dat is overigens geen probleem als je voldoende groenten eet omdat de meeste gezonde stoffen die je met fruit binnenkrijgt ook in groenten zitten.

Ja hoor, en zeker bananen!!! appels is nogaltijd het beste, maar in fruit zitten natuurlijke suikers die ook calorieen zijn. Eigenlijk kan het geen kwaad, zolang we niet overdrijven hé...

Jazeker en meer dan in groenten omdat er in het meeste fruit veel meer suikers zitten. Bananen bijvoorbeeld zijn door het ook veel daarin aanwezige zetmeel de calorieënbommetjes onder de vruchten. Als je er meer over wilt weten kun je een en ander opzoeken op www.voedingscentrum.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100