Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe komt het dat het goedkope brood van de supermarkt geen krokante korst heeft?

Al is het meel nog zo goedkoop ,als je een brood bakt heet het een lekker geurende krokante korst
Of is dat brood toch niet vers?

13 jaar geleden
1.5K
flyingcrow
13 jaar geleden
dan heeft dit brood toch ook zijn goede kanten

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Omdat dit in de fabriek gebakken wordt. Dan is het nog knapperig, maar de plastic verpakking maakt het zacht. Het transport duur nl. lang en dan heeft het volop de tijd om zacht te worden!
(Lees meer...)
amc
13 jaar geleden

Andere antwoorden (2)

Goedkoop brood zit ook in goedkope zakken. Die zijn helemaal luchtdicht en het vocht kan nergens heen. Dan krijg je zachte korstjes.

Je kan brood het beste in zijn geheel bewaren in de open lucht (net als bij de bakker). Als het eenmaal gesneden is, in een papieren zak.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Het goedkope brood wordt niet ter plekke afgebakken, en zit dus al een tijd in de verpakking.
Veel supermarkten bakken hun dure brood wel ter plekke af en dat verschil merk je (en dan wordt het inderdaad vaak in andere zakken verpakt).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding