Wat kan je het beste in de ochtend eten om een energie volle dag te hebben ?

Ik vraag me af wat nou het beste is om te eten in de ochtend zodat je een heerlijke dag tegemoet gaat ! Bruinbrood is uitgesloten, dat vind ik echt heel ranzig ! Groetjes

Weet jij het antwoord?

/2500

Een lekkere beker met melk, een kommetje cruesli met yoghurt/melk (vult goed) en een stukje fruit! En je kan weer tegen een nieuwe dag aan!

Havermoutpap. Heel erg energierijk, veel vezels en omdat het langzame koolhydraten bevat, heb je veel langer een verzadigd gevoel. Je kunt ook volkoren ontbijtkoek eten. Geeft ook veel energie. Verder zijn fruit en noten ook een goed begin.

Een lekkere pannenkoek met spek mmmm

Eet cornflakes met melk het geeft je de nodige energie. Toegevoegd na 4 minuten: Je kunt ook Goedemorgen Drinkontbijt gebruiken, of Brinta met warme melk nemen. Nog een glaasje jus d'orange erbij en klaar is je gezonde ontbijt.

Iets dat je lekker vindt, dat goed vult en langzaam verteert. Dus liever volkorenbrood en een appel dan witbrood en een pakje van die gezoete yoghurt. Bruin brood vind ik zelf ook niet lekker, volkoren wel, en er zijn meer varianten, meergranen is geen volkoren maar wel beter dan wit. En er zijn ook graanproducten die je kunt gebruiken, maar kies dan niet de 'kindervarianten' die al voorgezoet zijn. Eet smakelijk!

Twee eitjes, gekookt, gebakken of gepocheerd is een superontbijt. Er hoeft geen brood of toast bij. Je houdt het er urenlang op vol zonder een spoor van honger.

je hebt een blender, gooi er een appel in(stukjes),daarna een beker havermout in melk geweekt en draaien maar. je eet het met een schep honing.evt. met gemalen hazelnoten. je kunt de havermout ook de avond ervoor vast in de week zetten, hoeveelheid melk naar behoefte.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100