Wat is de meest kostbare levensmiddel (voeding of drank) die je in de supermarkt kan kopen?

Dus omgerekend naar grammen. Kwam op het idee n.a.v. een pakje kauwgom waar "maar" 14 gram in zit en je dus 1 euro voor betaald, dus zo'n 7 cent per gram.. Zijn er nog duurdere producten te vinden in de normale supermarkt?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je kruiden tot voeding rekent zeg ik Saffraan Prijs voor een losse gram is tussen de 14 en 20 euro

Ik weet dat er een heel dure koffiesoort is; de Kopi Luwak-koffie. Bij de koffiewinkel vragen ze er 19 euro voor voor 100 gram! Er wordt maar ongeveer 200 kilo per jaar geproduceerd (op heel speciale wijze ;-)) dus vandaar de hoge prijs.

Tandpasta is vrij duur in vergelijking tot gewicht, ik las er pas een nieuwsbericht over, winkeldieven bleken vaak tandpasta te stelen omdat het in vergelijking met andere producten veel waard was per gram. Ik denk niet dat het het meest kostbare is, maar wel kostbaar genoeg om interesant te zijn voor dieven.

Bodymilk is ook vrij duur... maar dat is geen voeding of drank...

Bij de C1000 wordt een bepaalde kauwgum verkocht voor mensen met allergieën, à €160 per Kilo. Een pakje bevat 7 gram. WC papier is per gewicht ook kostbaar.

Ik geef gelijk toe dat niet iedere supermarkt ze elke week in de aanbieding heeft maar witte truffels schijnen nog duurder te zijn dan zwarte: prijs: 8000 euro/kg dus dat is ook nog 8 euro per g zie link

Bronnen:
http://www.leerwiki.nl/Truffels:_het_zwart...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100