Waarom zit t worstje in een saucijzenbroodje nooit in t midden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het gehakt word wel degelijk in het midden van de bladerdeeg opgespoten, maar omdat je het bladerdeeg terug vouwt en vast maakt, zit het vlees meer aan de buitenkant links of rechts.

Bronnen:
Heb 1 jaar een brood en banket...

omdat ze in massa worden geproduceerd, in fabrieken en bij bakkers. het loont de moeite niet om ze exact in het midden te stoppen, ongeveer in het midden is goed genoeg voor de smaak.

Omdat de plak bladerdeeg, die om het rolletje gehakt gewikkeld wordt, zichzelf één à twee centimeter overlapt. Op die plek is het gebak dikker waardoor het gehakt niet helemaal in het midden zit.

boeit dat?

Het word in het midden van het bladerdeeg gelegd,maar dat vouwen ze dubbel, dus dan is het de zijkant.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100