Bestaat er niet een meng verhouding tussen demiwater en zee water?

Drinken van demi-water is niet goed voor je zijn op langere termijn. Dit omdat je veel minder zouten en mineralen binnen krijgt en zouten tekort kan krijgen. Maar toch zie je het geregeld. ( raymears en bear grylls ofzo ) die dit water maken door middel van destillatie. Maar het drinken van zee water is ook niks omdat je hiermee je nieren sloopt.
Nu was min vraag bestaat er niet een meng verhouding tussen demiwater en zee water? Zodat je toch je zouten binnen krijgt maar ook niet te veel…dus gewoon water waar je je hele leven op kan leven zonder problemen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Demiwater en zeewater zijn te mengen maar dan moet je in verhoudingen denken van 1 deel zeewater op 100 delen demiwater.(afhankelijk van de samenstelling van het zeewater) Kook wel het zeewater , dit kan ongunstige micro-organismen bevatten. Toegevoegd na 1 dag: Overigens bevat zeewater zo een beetje alle sporenelementen die we nodig hebben, daarom is zeezout in reformhuizen en supermarkten zo populair. helaas zitten er ook veel ongewenste stoffen in, een gedeelte gaat er echter tijdens het koken van het zeewater wel uit (verdampt of slaat neer) Gelukkig is de kwikvervuiling al flink teruggedrongen maar ook cadmium, lood en nog een handvol kwaaie rakkers kunnen we missen als kiespijn.

Je kan ze wel mengen, echter ik vrees dat niet alle mineralen die er in zeewater zitten gelijk zijn aan de mineralen uit 'gewoon' water. Dus tot in eht einde der dagen drinken, zal wel kunnen maar je moet zorgend at je bepaalde mineralen op andeere manier krijgt. Echter, als je dan toch aan het reinigen gaat, kan je veel bveter gewoon je zeewater intzilten, hetgeen ook op industriele schaal gebeurt.

Nou kijk. Het is met water dat het eigenlijk alleen maar recht naast de waterval goed is. Dit komt door de negatieve ionen en de te grote moleculaire afwijkingen. Dus! Wat is nodig,is water met een hoge pH en met hexagonen structuur. De gezonde water is met de link dat je het maakt! Belangrijk! Voor de goede gezond!

Bronnen:
http://www.lifechanging-energy.com/NED/9-d...

Jahoor, dat bestaat. Het heet 'kraanwater' maar daar moet je wel heel veel aan toevoegen om voldoende mineralen binnen te krijgen. Die mineralen zitten gelukkig doorgaans in voldoende mate in een evenwichtige voeding. Maar ik veronderstel dat je bepaalde ongewenste stoffen die in kraanwater voorkomen juist niet wilt binnenkrijgen. De maximumnormen voor die stoffen worden in kraanwater bij lange na niet bereikt maar die zou je ten dele kunnen elimineren met een waterfilter of door bronwater te gebruiken. Een ander idee is om demiwater te mengen met kleine hoeveelheden zeer mineraalrijk Keltisch zout. Enfin, kijk maar wat jou zelf het beste lijkt.

Bronnen:
http://www.crystaldimensions.nl/zoutisgeen...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100