Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Het beste antwoord

Dat is de schil. Die wordt hard bij het roosteren, gaat een beetje open en dan wordt 'ie met zout bestrooid.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (5)

MMM lekker is dat, maar dat is zijn schilletje.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
De bast of de schil.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
dat is het vliesje
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Daar groeide het nootje in dat later bij het branden open gaat staan.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Dat is de jas, ook wel genoemd de bast. Net zo als het dingetje om een beukenootje, kastanje, eikel!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding