kan je van veel rumbonen eten dronken worden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

De originele Donkers Jamaica Rumbonen. 'Lekker op elk moment van de dag' Ingrediënten: suiker, water, lactose, cacaomassa, cacaoboter, alcohol (1,8%), Jamaica Rum (0,9%), rum-aroma, emulgator (lecithine) 0.9% alcohol is erg laag. Dus hoewel het in theorie kan, denk ik dat de suikers, vetten en cacao ervoor zorgen dat je lichaam eerder verzadigd is met eten dan dat je dronken wordt.

Ja. Apelazerus. Vooral als je verder helemaal niks gewend bent. Er zit gewoon rum in met een alcoholpercentage van minimaal 37,5 procent, en met een stuk of vijf, zes rumbonen heb je toch al een heele flinke borrel op.

Bronnen:
Ervaring, op mijn dertiende...... :schaam: .
praten we wel over twee flinke zakken...

Dan moet je er wel enorm veel van eten. En aangezien het een vet (machtig) goedje betreft, kan ik me moeilijk voorstellen dat iemand meer op kan dan een ons of 3. Uitgespreid over pakweg 2 uur? Wat je het eerste uur hebt binnengekregen, ( stel in totaal de alcohol uit 1 borrel) verdwijnt het volgende uur. Daarom kan ik me het niet voorstellen: tenzij iemand een zeer lage tolerantie heeft en zich letterlijk te barsten vreet aan deze bruine slakjes..

Als het goede zijn, die echte rum bevatten, is dat zeer wel mogelijk, maar pas op! Het gaat bijna ongemerkt!

Als je nix gewend bent, kun je van 1 échte rumboon al dronken worden. Vroeger bij mij thuis was dat het trieste hoogtepunt van familiefeestjes: de hond kreeg een rumboon en daarna ging-ie gek doen......

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100