Heeft iemand voor mij het recept in het Nederlands van Carraibische Sugar Cake (kokos)?

Toegevoegd na 52 seconden:
Zie foto

Weet jij het antwoord?

/2500

dit heb je er voor nodig 2 kopjes suiker 1 1/2 kopjes water 2 kopjes geraspte kokos (ongezoete) 2 laurierblaadjes dikke schijfje verse gember 4-6 druppels rode kleurstof (optioneel) 1/4 theelepel essance begin met de siroop die we nodig hebben als de basis voor dit. In een diepe pan verhit de suiker, water, laurierbladeren en een dikke plak van gember. Breng aan de kook en laat koken tot het enig sinds dikker word (Ongeveer 5-7 minuten). Je moet voortdurend roeren met een lepel of een garde Nu is het tijd om de laurierblaadjes en gember uit de pan te halen en gooi het weg Voeg de essentie[ Essence is meestal vanille smaakstof] en roer geraspte of geschaafde kokos er bij Nu voeg de druppels kleurstof en roer voortdurend. Het vergt ongeveer 5-7 minuten (op middelhoog vuur) om naar de dikte die we zoeken. Het idee is om zoveel vloeistof te verdampen als je kunt uit de pan, dus je hebt een dikke en kleverige consistentie. Een goed teken dat je bent dicht bij waar je wilt dat het is, is wanneer de kokosnoot mengsel begint los te komen van de kanten van de pan en enigszins te klonteren. Op een perkament beklede bakplaat 1 lepel vol en maak kleine hoopjes om koeken te vormen. Dit zal moeten afkoelen en vorm krijgen voordat je ze volledig kunt genieten. Vergeet niet dat je net een siroop met de suike rhebt gemaakt dus het zal zeer heet zijn .. dus wel wat geduld hebben U kunt ook creatief zijn en doen verschillende kleuren en stapel ze op een regenboog effect te vormen als je wilt. Bewaren in een luchtdichte doos voor maximale versheid en zet ze in de koelkast als u van plan ben om ze te bewaren langer dan een paar dagen. er is een video bij om het nog eens te bekijken

Bronnen:
http://caribbeanpot.com/how-to-make-coconu...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100