hoe wordt een man sterk

hoe wordt een man sterk en dun

Weet jij het antwoord?

/2500

Spinazie eten........!

krachttrainging dun van cardiotraining

Een bijbaantje nemen waarvoor je lichamelijk flink in de weer moet.

sterk en dun is een moeilijke combi, want als je sterk wordt, kweek je spierballen. je kan natuurlijk wel aan je conditie werken zonder erg gespierd te raken. ik denk dan aan bijvoorbeeld atletiek, maar daar word je niet specifiek sterk van.

Fitness/krachttraining. Daar worden vrouwen ook sterk van, hoewel de spiervorming bij vrouwen doorgaans minder geprononceerd is. Tja, abonnementje bij een sportschool nemen. Anders een matje, een oefenbankje en een paar dumbells aanschaffen. Dat hoeft je alles bij elkaar niet meer dan een euro of 100 te kosten voor een beginnetje. Traningsschema's kun je te kust en te keur vinden met een beetje googelen. Met een paar keer per week een flink stuk fietsen of joggen erbij ben je het mannetje. Toegevoegd na 19 minuten: O ja, als vuistregel: spiergroepen om de andere dag trainen. Dat wil zeggen dat je best iedere dag aan de slag kunt maar wissel die spiergroepen.

Veel bewegen bijvoorbeeld rennen of fietsen en om sterk te worden fitness of krachttrainingen.

Door een eiwitrijk dieet te volgen (bijvoorbeeld tofu, kip en kalkoen, bief en tartaar) met veel vezels en weinig vet en suikers.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100