Zijn er veel maaltijden waar een ui niet lekker bij is?

Dit naar aanleiding van de vraag over de kaas.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ui is bijna overal bij toe te passen. Ook in de lasagne die in een vorig antwoord wordt uitgesloten. Als ik ga koken moet ik, als er geen uien in huis zijn, zelfs heel erg goed nadenken wat ik dan zal gaan maken omdat het altijd wel in de een of andere vorm (rauw fijn gesnipperd, of gebakken, of in de jus mee geprutteld, of uit de oven) iets toevoegt.

veel soorten vis, misschien lasagne? Verder hou ik persoonlijk niet van ui bij mn pannenkoek, maar kan me zo voorstellen dat icm kaas en spek veel mensen dat wel lekker vinden.

Ui is idd bijna bij alles toepasbaar.. maar als je aan pure gerechten denkt zou ik het niet doen zoals: 1. bepaalde soepen 2. aantal stamppotten 3. bepaalde koude (vis)salades 4. combinatie karbonaadje rode kool en aardappel en andere herkenbare kosten

Bij desserts? Kan me nou niet voorstellen dat ui lekker is in een chocoladetaartje..

Ui doet het altijd goed, het werkt als een natuurlijke smaakversterker vanwege de van nature aanwezige suikers. Bij het bakken van ui komen deze suikers het beste tot hun recht.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100