Ik las op Internet dat de meeste kruiden uit de supermarkt uit Amerika afkomstig zijn, en daar bestraald zijn. Is dat waar?

De eventuele medische en/of goede eigenschappen zouden door de bestraling verloren zijn gegaan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dat soort verhalen moet je niet geloven, ondanks dat ze bijzonder hardnekkig zijn. De bestraling verandert de samenstelling en de eigenschappen van het voedsel niet.

Het lijk t me gewoon ordinaire reclame van dat bedrijf! Toegevoegd na 1 minuut: Ze worden"medisch" onbruikbaar. Het zijn toch ook geen geneesmiddelen?

Héhé conan,die onzin geloof je toch niet? Dan zou er niks meer goed zijn want overal zitten kruiden in (bijna overal).

Nee dat is niet waar. Het zou ook helemaal niet efficient zijn om alle kruiden eerst te bestralen en daarna importeren (terwijl er genoeg soorten kruiden op onze eigen grond groeit).

nee natuurlijk niet. dit soort verhalen is grote onzin. het valt soms niet mee om ze te herkennen, maar de inhoud is vaak dermate ongelooflijk, dat een forse portie ongeloof/scepsis op zijn minst op zijn plaats is. als je bij dat soort verhalen gaat zoeken naar de bron verzand je meestal ook in een mistige historie, waar het verhaal van Koning Arthur heldere koffie bij lijkt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100