word je dikker van het volgende voedsel?

1: haring
2: olijfolie
3: cola light

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Cola light zorgt er voor dat je suiker IN gaat nemen , is gebleken, daardoor wordt je daarna dikker van cola light drinken!! Haring en olijfolie als ingredient maken het lichaam gezonder. Dik maken is een onbalans tussen input en output, energetisch gezien. Dat zit hem dus NIET in de gezonde voeding in juiste hoeveelheden. Dus the winner is cola light !!! DAAR WORDT je DIKKER VAN.

Wanneer je het met mate eet en drink en genoeg beweegt niet. Eet je veel te veel haring, olijfolie en cola light en beweeg je amper, dan word je dik (Ook van Cola Light!)

In principe kun je dik worden van alle voedsel; als je meer calorien per dag binnenkrijgt dan je nodig hebt aan energie, kom je aan. Haring is heel gezond maar bevat veel vet. Olijfolie bevat ook veel calorien maar wel minder dan b.v. braadboter. Cola light bevat weinig calorieen maar is niet zo gezond als je er veel van drinkt.

De calorieen per kilo wint natuurlijk de olijfolie, met straatlengtes. Maar niemand gooit ruim een liter olijfolie naar binnen. Maar het is gezond vet, dat je zelfs nodig hebt om slecht vet af te breken, dus dagelijks gebruik in kleine beetjes is een goed idee. Een kilo haring gaat iets makkelijker naar binnen, maar ook dat zijn heel gezonde vetten die je zeker eens per week mag hebben. Overigens ligt het vetpercentage van een goede haring maar tussen de 16 en 25 procent, dus lang zo vet niet als die olie. In cola light zit helemaal niks. Water, met caloriearme smaak- en kleurstof. Daar kom je dus geen gram van aan, maar je wordt er wel behoorlijk hyper van, en al die zoetstof is op een gegeven moment wel degelijk schadelijk voor je. Van de olijfolie wordt je dus het dikst, maar de cola is de enige ongezonde eend in de bijt, sterker nog, de enige die je beter kunt laten staan. Toegevoegd na 5 minuten: Om terug te komen op je vraag- die vergeet ik bijna - op de cola na passen alle in de categroe gezonde, volledige voeding. In geen enkel (normaal vermagerings-)dieet hoeven ze te worden weggelaten, sterker nog, worden ze aanbevolen boven de verzadigde vetten in bijvoorbeeld boter of varkensvlees. |Zeker de vis is een toppertje. Pas als je per dag meer calorieen eet dan je verbrand (en op dat gebied zijn twee flessen gewone cola heel wat schadelijker dan een enkel harinkje) kom je aan. Maar je wordt niet dik van een soort voedingsmiddel an sich , zelfs niet van een dagelijkse boterham met reuzel en kaantjes, als de rest gezond is. Waar je van vier stuks fruit en twee liter vruchtensap wel weer aardig wat kilootjes kunt bijtanken in een jaar, als je er verder ook normaal bij eet.

mits met mate gebruikt wordt je nergens echt dikker van.

Cola light bevat zoetstoffen in plaats van suiker. De mond proeft zoet, en geeft een bericht door aan de hersenen, er komt zoetigheid aan (calorieën.) Maar cola light bevat zo goed als geen calorieën, maar het lichaam had zich al wel voorbereid op eten, dus krijg je vervolgens een grotere eetlust omdat je lichaam toch de 'beloofde' calorieën wil.

Als je het niet achterelkaar eet. Ook lekker veel bewegen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100