Hoe moet ik gembersiroop gebruiken? Kan ik het gewoon zo opdrinken, of moet ik het net als normale siroop oplossen in water?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

In principe aanlengen met water. Toegevoegd na 7 minuten: Als je gekookte gemberwortel met suiker bedoelt (waar je dus siroop van maakt).

ik weet niet of we het over hetzelfde hebben, maar bedoel je de siroop wat in potjes stemgember zit, wat ook los wordt verkocht? daar doe ik geen van beiden mee. dat gebruik ik als smaakmaker in de yoghurt, of ik doe wat bij rijst en oosterse groenten. ook doop ik er wel blokjes kaas in .

Ik gebruik het als ik chinese tomaten soep maak. En met vlees marineren kun je het ook gebruiken.

Als ik een sausje maak voor bij de sla, doe ik - als tegenwicht voor de yoghurt - er altijd een scheut gembersiroop bij, zodat het niet te zuur wordt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100