Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland
Geef jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image

Het beste antwoord

ja, leg de verpakte chocolade in de koelkast tot het weer hard is geworden. zo worden immers chocolade vormen ook gemaakt: gesmolten chocolade, koelen, verpakken.

niets mis mee :)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden

Andere antwoorden (4)

Lijkt me geen probleem Rietje. Of het er lekkerder op wordt,is een 2e.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Is je avatar nu een kuinijn?
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Ik vind het meer een kokuiken.
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Ik noem het bij gebrek aan beter,maar : Een Rare Vogel.
Ja hoor, je kunt ook chocolade laten smelten voor op bijvoorbeeld een cake en die is daarna ook nog eetbaar
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Ja kan in principe. Is toch wel minder lekker en het ziet er niet uit.

Je kan inderdaad chocolade smelten (au bain marie), maar dat moet met een lage temperatuur, het water mag beslist niet koken. Na het in vormen te hebben gegoten en de chocola is opgesteven in de koelkast kan je het prima eten.
Chocola die in de zon is gesmolten kan wel veel te heet geworden zijn en dan wordt het taai.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Het zal er niet uitzien, maar dat is optische illusie.

Als het smaakt dan is het goed.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
15 jaar geleden
Deel jouw antwoord

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

/
Geef Antwoord
+
Selected image
logo van Kompas Publishing

GoeieVraag.nl is onderdeel van Kompas Publishing