Waarom vinden veel mensen friet uit een puntzak lekkerder dan friet uit een bakje?

Zit dit tussen de oren, of ligt er een diepgaandere reden achter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Puur omdat het lekker ouderwets is en daarom extra lekker. Het blijft ook veel langer warm dan in een bakje maar persoonlijk vind ik dat je zonder dat het erg is je vingers af kunt en mag likken, genieten dus.

Ik denk vanwege het klaaien, de manier van eten. Daarom heb ik juist een hekel aan de puntzak. De smaak is er niet anders om.

puntzak koelt minder snel af dan een normaal patatbakje..... ook de punt die houd zo lekker vast in de hand... nadeel van de puntzak is dat de frietjes soms moeilijk te pakken zijn die onderop zitten maar ja ze zijn vaak nog wel warm ha ha

Persoonlijk zal ik niet snel friet buiten eten. Wij halen het bij onze frietboer,die nog steeds de pataten zelf schilt en snijdt. Eenmaal thuigekomen stort ik ze op een bord en eet ze daarna op. Maar niet met een vork,maar met de vingers,dat vind ik persoonlijk lekkerder,zal ook wel tussen de oren zitten,net zo als het de voorkeur geven aan zak of bak.

omdat je dan veel meer krijgt,er gaat toch haast niks in zo'n klein rot bakkie zelfde geldt voor kibbelingen,je krijgt zeker anderhalf keer zoveel

Ik denk inderdaad dat het tussen de oren zit, volgens mijn vrouw zit daar in elk geval ruimte genoeg. Maar ik vind het gewoon lekker uit zo'n puntzak, en je krijgt er zulke lekkere vette vingers van. Uit zo,n plastic bakkie vind ik maar niks, net of je thuis zit.

De ervaring is leuker dan een simpel bakje, daarom gaan dingen ook lekkerder smaken, door de leuke ervaring die erbij gepaard gaat.

nostalgie!enn men denkt dat er meer in zit.

het blijft langer warm.ook de mayo doen ze dan halverwege er al in zodat je onderin nog mayo hebt,en die is dan ook lekker warm.en het houdt natuurlijk ook veel makkelijker vast.van een bakje krijg je kramp in je handen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100