Wat is het ananasdieet en wie heeft hier ervaring mee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het ananasdieet is een dieet waarbij je alles mag eten behalve Ananas. Toegevoegd na 4 minuten: Jan Smit heeft er ervaring mee.

Ik heb hier zelf geen ervaring mee!! Wil je snel en makkelijk je laatste overtollige kilo’s verliezen, dan is het Ananas Dieet het juiste dieet voor jou. Het Ananas Dieet is naast heel gezond en effectief ook nog eens heel fris en lekker. Het Ananas Dieet is bedoeld voor mensen die nog net even de laatste pondjes willen verliezen. Het Ananas Dieet is niet een dieet dat uw eetpatroon veranderd, waardoor het Ananas Dieet ook niet geschikt is om lang te volgen. Met het Ananas Dieet kan men zich 4 dagen uitleven met het maken van overheerlijke gerechten van ananas. Het Ananas Dieet zorg voor een gewichtsverlies van 5 kilo. Hierna bestaat de mogelijkheid om het Ananas Dieet nog eens vier dagen te herhalen. Regels voor het Ananas Dieet: Voor een optimaal resultaat moet je je aan de volgende regels houden: •1. Per dag 3 liter water drinken. •2. Tussen 8 uur 's avonds en 8 uur 's morgens niet meer eten. Je lichaam heeft in die periode de tijd nodig het voedsel te verwerken en tot rust te komen. Je gaat je hierdoor energieker voelen. Bovendien is het ook beter voor je spijsvertering omdat je lichaam zuiniger om zal gaan met voedingsstoffen. •3. Kauw het eten goed en eet langzaam. Dit alles bevordert een goede spijsvertering. •4. Als ontbijt gebruikt je één volkoren boterham of een volkoren cracker die met halvarine belegd is met 20+ kaas of magere kipfilet. Men kan het op smaak brengen met kruiden. Drink bij het ontbijt een beker vers uitgeperste vruchtensap en gebruik geen koffie of thee. •5. Lunch vier uur later na je ontbijt. Als lunch gebruik je 2 volkoren boterhammen of 4 volkoren crackers besmeert met boter en smeerkaas. Eventueel kunnen de boterhammen of crackers belegd worden met alfalfa of waterkers. Men kan ook kiezen voor magere kwark met plakjes aardbei of banaan. •6. Het hoofdgerecht pas 4 uur na de lunch eten. Lees meer hierover op deze site: http://www.snel-afvallen.nl/ananas-dieet/

Regels voor het Ananas Dieet: Voor een optimaal resultaat moet je je aan de volgende regels houden: •1. Per dag 3 liter water drinken. •2. Tussen 8 uur 's avonds en 8 uur 's morgens niet meer eten. Je lichaam heeft in die periode de tijd nodig het voedsel te verwerken en tot rust te komen. Je gaat je hierdoor energieker voelen. Bovendien is het ook beter voor je spijsvertering omdat je lichaam zuiniger om zal gaan met voedingsstoffen. •3. Kauw het eten goed en eet langzaam. Dit alles bevordert een goede spijsvertering. •4. Als ontbijt gebruikt je één volkoren boterham of een volkoren cracker die met halvarine belegd is met 20+ kaas of magere kipfilet. Men kan het op smaak brengen met kruiden. Drink bij het ontbijt een beker vers uitgeperste vruchtensap en gebruik geen koffie of thee. •5. Lunch vier uur later na je ontbijt. Als lunch gebruik je 2 volkoren boterhammen of 4 volkoren crackers besmeert met boter en smeerkaas. Eventueel kunnen de boterhammen of crackers belegd worden met alfalfa of waterkers. Men kan ook kiezen voor magere kwark met plakjes aardbei of banaan. •6. Het hoofdgerecht pas 4 uur na de lunch eten.

regels van het ananasdieet - geplaatst 10-8-2009, door: henk1 Het ananasdieet duurt slechts 2 dagen en het verdient de aanbeveling het dieet niet vaker dan eenmaal per week te volgen. Het is een smaakvol dieet zonder dat je speciale producten hoeft te eten. Calorieën tellen is ook niet nodig en je zult snel resultaat hebben. Ananas bevat enzymen die de spijsvertering verbeteren en de opname van vet door het lichaam remmen. Een dieetdag ziet er als volgt uit: Neem 2 kilo ananas en 1 liter ongezoet ananassap. Snijdt de ananas in kleine stukjes en verdeel deze in vier porties. Deze vier porties zijn voor vier eetmomenten op de dag: ontbijt, koffietijd (ochtend), middageten en avondeten. Verspreid over de dag drink je de liter ananassap op. Verder mag je niets eten of drinken. Het verdient de voorkeur om versie ananas te gebruiken voor dit dieet. Eventueel kan gebruik gemaakt van ananas uit blik, maar let er wel op dat je dan ananas koopt waaraan zo min mogelijk suikers zijn toegevoegd! Als je toch meer wilt drinken neem je alleen water (zonder toevoegingen). Wanneer je echt het niet kan volhouden op de ananas alleen, kan je proberen het volgende aan het dagelijkse dieet toe te voegen: 100 gram vetarme kaas; 100 gram mager kipfilet; een klein beetje roggebrood. Natuurlijk is samen diëten makkelijker, dus misschien kan je het samen met een vriend(in) doen. Met dit dieet kan je in twee dagenmaximaal twee kilo afvallen.

Bronnen:
http://www.caloclub.org/forum-fdr-5/regels...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100