Wafel ijsjes van 10 jaar geleden, weet iemand de naam nog?

Voor 10 jaar geleden, toen ik nog jong was...

Hadden ze van die heerlijke ijsjes. Dat was wafel op wafel en daartussen ijs met caramel en chocola. Het was echt ge-wel-dig. Maar op een gegeven moment heb ik ze nooit meer ergens gezien en/of kunnen krijgen.

Iemand een idee welke ijsjes ik bedoel en/of ik ze nog ergens kan krijgen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik denk een Taco ik was er dol op. Toegevoegd na 1 minuut: [img]http://2.bp.blogspot.com/_9AD_PxwHDFU/Rmro2NDJPWI/AAAAAAAAANk/etp-uih0doU/s200/Winner%2BTaco.gif [/img]

Dubbeldik van Jamin, volgens mij niet meer te koop.

Dat was de Taco van Ola genoemd naar een klein ijsbeertje dat in Blijdorp werd geboren. Ze waren overheerlijk als je tenminste niet een trof met taaie koekjes. Het koekje zat helemaal rondom het ijs en was in de chocolade gedoopt, Bij Ola gaan na een paar seizoenen de ijsje er weer uit behalve de echte toppers als raket en split. Ik heb al eens met Ola gemaild of ze nog te krijgen zijn over de grens maar dat is niet zxo. Misschien komt hij nog es terug vertelden ze dus misschien moeten we blijven mailen:)

Volgens mij was het een "winner taco"

Die ijsjes ken ik nog van Jamin. Die is een tijdje weggeweest maarmisschien hebben ze die ijsjes weer, loop er anders ff langs als je in de buurt bent.

Dat was toch wel 1 van de lekkerste ijsjes! Kijk maar eens op deze oude reclame: http://www.google.nl/search?q=winner+taco's&hl=nl&rls=com.microsoft:nl:IE-SearchBox&rlz=1I7ACAW&prmd=iv&source=univ&tbs=vid:1&tbo=u&ei=ESXzS4e7C5Pu0wSGm6ikDQ&sa=X&oi=video_result_group&ct=title&resnum=13&ved=0CFsQqwQwDA

Die taco ijsjes verkopen ze in de zomer bij de Aldi of LIDL

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100