is er een proteine shake zonder suiker en zonder kunstmatige stoffen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Die bestaan er wel. Dan kom je op Whey Isolaat Naturel uit of pure whey. Die zijn zonder smaak, de smaakjes zorgen ervoor dat er suikers of zoetstoffen in zitten. Hier 2 voorbeelden van een webshop waar ik vaak bestel https://www.bodyenfitshop.nl/eiwittenwhey/whey-isolaat/body-fit-sportsnutrition/whey-isolaat-xp/ https://www.bodyenfitshop.nl/eiwittenwhey/eiwitten-whey/body-fit-sportsnutrition/puur-whey/ Toegevoegd na 1 minuut: Mocht je de shake aanmaken met melk, dan heb je natuurlijk wel suikers in je shake (de lactose uit de melk). Toegevoegd na 1 uur: ik weet niet of je het scheiding- en zuiveringsproces van wei uit melk onder kunstmatig vind vallen.

Ja zeker hoor! Ik gebruik zelf de shakes van FITSHE. De shakes zijn 100% natuurlijk op basis van biologisch eiwit. Als je de meest pure vorm wilt proberen kun je de pure organic whey gebruiken. Zelf gebruik ik de After Workout Shake (Vanille). Super lekker!! Daar zit ook magnesium in. Er zitten wel een beetje koolhydraten in van het fruit, maar dat is volgens mij beter voor herstel. Kijk even anders op www.fitshe.com :). Succes!

Jazeker! Bij Live Puri heb je 5 eiwitpoeders die 100% ongezoet zijn (dus vrij van suiker en zoetstoffen). Er is er zelfs eentje bij die ook nog eens helemaal naturel dus zonder smaak is. En ze zijn nog heel lekker ook!

Bronnen:
https://livepuri.nl/product-categorie/eiwi...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100