Maakt het uit of je havermout koud of warm eet?

Behalve dan misschien voor de smaak.
Ik vind het koud eten van havermout lekkerder, maar vroeg me af of dat misschien van invloed is op de voedingsstoffen oid.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Nee, zolang je het maar eerst bereid hebt volgens de aanwijzingen op de verpakking kun je het eten zoals jij wilt. Ze verkopen ook kant en klare havermout in pak en dat eet je ook koud (ik tenminste) Toegevoegd na 5 minuten: De havermout die hier verkocht is eigenlijk al gaar, dus het hoeft alleen maar vocht op te nemen. Als je echt de steelcut oats hebt, die moet je wel eerst goed koken, maar hier word vooral rollef oats verkocht

je kan het warm en koud eten, het enige is dat als je het koud eet dat het dan wat papperig kan worden. Je kan er wel wat noten doorheen doen, dan is het gezonder en heeft het meer smaak. Als je helemaal in de flow van de havermout zit moet je proberen om pannenkoekjes en havermout cakejes te maken. (die zijn erg lekker met rozijnen ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100