Wordt je van space cake net zo high als dat je wiet zou roken?

Mijn dochter vraagt of ze een keer space cake mag maken.Zelf ben ik er niet zo thuis in, hebben jullie een antwoord en misschien wel het recept?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Bij een overdosis aan THC kan je in een bad trip geraken, waarin je de realiteit niet meer kan onderscheiden van denkbeelden. Dit wordt versterkt door het feit dat de effecten van spacecake even op zich laten wachten (dit varieert van twintig minuten tot zo'n 2 uur). Vooral mensen die het de eerste keer proberen eten al snel te veel omdat er niets lijkt te gebeuren. Ik raad je dochter dus aan om voorzichtig te doen en eerst een paar keer stukjes te proeven om te kijken hoe ze erop reageert. Nog beter zou het zijn als ze het zou nuttigen met iemand die er al veel ervaring mee heeft. Hier volgt een receptje. In deze spacecake gaat 8 gram wiet, dat kost bij een coffeeshop 40 euro. Geen goedkoop grapje dus. Maar een onervaren persoon kan hier wel 16 keer het effect goed van gaan voelen (voor mensen die het voor de eerste keer doen is een half gram ongeveer al genoeg). Ingredienten voor de spacecake: - 200 gram bloem - 200 gram zachte boter - 8 gram wiet (geen 1 persoons cake dus) - 3 eieren - 1 Zakje bakpoeder - 1 Zakje vanillesuiker - Snufje zout - Klein scheutje melk Verkruimel de wiet en haal de grote blaadjes en alle takken eruit. Meng alle ingredienten door elkaar met een electrische mixer. Als laatste de wiet toevoegen, Goed op kloppen tot het een luchtig mengsel is. Spacecake massa in een ingevette cakevorm gieten en 1 uur op 180 graden in de oven. Cake laten afkoelen dan pas kan je hem mooi uit de vorm halen, en smullen maar!

Ik zou mijn kinderen niet willens en wetens drugs laten gebruiken. Sterker nog ik vindt het onverstandig en onverantwoord. Maar je kunt dat spul vaak kopen in de koffieshop. Dan weet je in ieder geval dat je goed spul hebt.

ja je wordt net zo high als je wiet zou roken. Geen verschil. Alleen je kan misschien hallucinaties zien...

Ik zou het niemand aanraden. Met roken kan je nog doseren en even stoppen als je niet lekker wordt,maar die cake zit gewoon in je lijf en wanneer je daar lekker van gegeten hebt merk je in het begin nog niet veel.Wanneer je vervolgens toch ziek wordt,dan is het gewoon een kwestie van uitzitten totdat het is uitgewerkt en dat is geen pretje.

De werkzame stoffen zijn in beide gevallen (vrijwel) hetzelfde, maar de uitwerking is wel anders. Tussen roken en eten zit echter een wereld van verschil, als je spacecake eet kan het zijn dat je denkt dat er iets mislukt is of dat de cake zijn uitwerking mist om de een of andere reden. Dit komt omdat de werkzame stof bij eten pas in je bloed opgenomen wordt via de maag. Het kan voorkomen dat je dan meer gaat eten omdat je denkt dat het (vrijwel) niet werkt. Tegen de tijd dat de eerste cake je maag bereikt en je door begint te krijgen dat het wel werkte is er al meer onderweg in het hierboven omschreven geval. Dit kan ertoe leiden dat je veel meer THC en dergelijke binnenkrijgt dan je aanvankelijk van plan was. Mits je het om te beginnen bij weinig (bijvoorbeeld een stukje) houdt is er dus niet zoveel aan de hand.

Nee, je word niet net zo high, maar je word zelf hoger/higher door een space cake. Recept: Ga naar de dichtstbijzijnde spaceshuttle, neem een cake mee en ga naar de ruimte. Daar aangekomen de cake nuttigen en u zult merken dat u gaat zweven. Als de spaceshuttle de aarde weer bereikt verdwijnt dit effect. Ik raad dit niet aan omdat dit nogal prijzig is.

Je wordt even stoned van cake als van roken. De cake is gezonder. Echter, het doseren is lastiger, en je moet meer geduld hebben om het effect af te wachten. Je doet de wiet in de cake, maar weet vervolgens niet exact hoeveel er in een plak zit. Dus, snij een plak af, halveer die, en eet m op. Wacht vervolgens minimaal 45 minuten om het effect te beoordelen. Eet NIET MEER van die cake. Koop of bak een tweede neutrale, want zodra je effect van die wiet hebt, lijkt het niet meer zo erg om de rest op te eten... zo van ach dat kan wel. NIET doen. Gewoon aan de neutrale cake gaan en genieten van het eerste wiet effect. Dat is het belangrijkste, dat je in de gaten houdt hoeveel je binnenkrijgt. pas na twee uur kun je de volgende plak nemen als je meer wilt. De werking begint variabel tussen 20 minuten en ongeveer een uur. Hou brood, of een mars of zo bij de hand voor als je je niet lekker gaat voelen en je wil het effect verminderen. Zoete thee is ook goed, maar meestal wil je eten. Vandaar het gevaar van het niet opruimen van de wietcake! veel plezier gewenst. Enneh, alleen op vrijfdagavond en zaterdag. Dan hou je jezelf het beste in de hand als je het verder niet toe staat. Dan kun je tenminste weer studeren op maandag! Toegevoegd na 20 minuten: * Wat je hoe dan ook het beste kunt doen, is een prettige atmosfeer scheppen. Een wiet belevenis is best te sturen, dus ga niet zitten focussen op bang zijn, maar ga lekker swingen, of een spelletje doen! * Toegevoegd na 20 minuten: Werking van wiet: het versterkt de gevoelens die er zijn. Dus als je daar even over nadenkt, weet je dat eventuele ondergrondse gevoelens ook makkelijker naar boven kunnen komen. Maar zolang je beseft dat je zelf kunt sturen, gaat het eigenlijk niet zo snel fout.

Als je wiet eet dan werkt het over het algemeen sterker dan wanneer je het rookt. De effecten duren ook langer. Sommige mensen kunnen van spacecake gaan trippen. Het voordeel van spacecake is dat het niet zoals wiet roken schadelijk is voor je longen. Het nadeel is dat het veel langer duurt voordat je effect merkt. Er zit aardig wat tijd tussen het eten en het merken van de eerste effecten. Daardoor is het risico dat je teveel binnen krijgt vrij groot. Mensen zijn snel geneigd nog een plakje te nemen, omdat ze denken dat het niet sterk genoeg is. Als je teveel binnen krijgt kun je misselijk worden of duizelig of angstig. Er kunnen dus ook wel nadelen aan spacecake zitten. Je kunt boter smelten en de hasj of wiet vermengen met de boter. Als je met die boter een cake bakt (verder gewoon volgens recept) dan is de wiet of hasj goed over de cake verdeeld en heb je niet in het ene plakje veel meer werkzame stof dan in het andere. Ik zou de cake maken met 3-5 gram hasj of wiet (dat is wel vrij veel, maar dan heb je aan één plak genoeg). Zet de cake weg als je een plak hebt genomen, zodat je niet in de verleiding komt meer te nemen als je bijvoorbeeld een vreetkick krijgt. Overigens ben ik wel benieuwd hoe oud je dochter is. Is ze een jaar of 16-17 en heb je het idee dat ze goed weet wat ze doet, dan vind ik het een ander verhaal dan wanneer ze bijvoorbeeld 14 is en nog erg beïnvloedbaar. Het wordt een lang verhaal, dus ik zal een link toevoegen. Als je spacecake intypt bij vraag en antwoord dan vind je nog veel meer informatie.

Bronnen:
www.drugsinfoteam.nl

je wordt er net zo high van , maar er is 1 essentieel verschil : op het moment dat je de cake gegeten hebt is er geen dosering meer mogelijk, bij roken krijg je bij elke inhalatie iets binnen en het effect ervan is duidelijk te merken. Maar roken is natuurlijk niet zo gezond als eten, dus...begin met een kwart cake, na haltf uur nog een kwart en wacht dan even af hoe het valt. Helemaal meisjes kunnen de schrik van hun leven krijgen als het gevoel van de werking van THC hun overvalt.

Een veel eenvoudiger methode is het verkruimelen van hash en door yoghurt met muesli roeren. Overigen met alle hierboven genoemde aandachtspunten: - werking treedt later op dan bij roken - doseren is lastiger - kans op hallucinaties (tot ongeveer een half jaar later) Ik herinner mij dat ik door het bos fietste en soms opeens met mijn hoofd op het stuur dook omdat ik dacht dat er staalkabels over het fietspad waren gespannen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100